בדיקת הריון ביתית שמראה קו אחד חזק וקו עחר מאוד חלש בצבע ורדרד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/08/2018 | 17:46 | מאת: שוש

היי חברות, זו שוש ויש לי שאלה אליכן. כבר מאחר לי המחזור 5 ימים והיום בבוקר עשיתי בדיקת הריון ביתית וקיבלתי קו בקרה חזק וקו אחר לצדו ממש חלש ורדרד. האם זה הריון? אשמח לתשובות, אני אחרי הפלה וממש ישמח אותי לדעת שכן.

05/08/2018 | 21:42 | מאת: ד"ר יפה ערבה ניר

שלום שוש שני קווים בבדיקת הריון ביתית מצביעים על הריון גם אם האחד חזק והשני חלש. אני ממליצה לך לגשת ולבקש הפנייה מהרופא המטפל לבדיקת בטא hcg בדם כך תדעי בוודאות אם מדובר בהריון. בהצלחה!

07/08/2018 | 19:49 | מאת: שוש

היי ד''ר יפה, עשיתי בדיקת בטא אתמול וקיבלתי תשובה של 140. ולפי הווסת האחרונה שלי שהיתה ב1 ליולי, רשום באינטרנט שאני כבר בשבוע חמישי. האם ערך בטא 140 בסדר יחסית לשבוע בו אני נמצאת כיום?

08/08/2018 | 13:16 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום שוש מזל טוב על ההריון! ערך הבטא הינו הגיוני. אין ערך ספציפי שצריך להיות ומה שמשנה הוא בעצם עליה תקינה. נכון לעכשיו עליך לקבוע תור לרופא נשים ולבצע אולטרסאונד בעוד כשבוע-שבועיים ובהתאם להתייעץ עם הרופא המטפל בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה