תחושות בשליש שני

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/06/2018 | 14:50 | מאת: מאיה

שלום רב, אני בסה"כ בשבוע 17 וכבר מרגישה תופעות של דפיקות לב מהירות (לפעמים אני ממש מרגישה את הדפיקות), קשה לי ללכת ולדבר תוך כדי בפלאפון (מה שהייתי עושה לפני ההריון די בקלות) ובכלל מרגישה שנהייתי איטית מאוד וכבדה בכל הפעולות.. כל זה נורמלי לשלב כזה מוקדם של ההריון ??

14/06/2018 | 23:31 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

יכול בהחלט להיות כתוצאה מהשינויים שהגוף עובר וסביר שזה כך אבל את צריכה בירור, אקו לב והולטר אק"ג בתור התחלה, שווה גם לבדוק תפקוד בלוטת תריס והכי חשוב להיות תחת קורת גג של רופא מטפל🙂

מנהלי פורום הריון ולידה