בדיקת דם יומיים לאחר כאב שנדמה כהשתרשות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/06/2018 | 16:12 | מאת: אנונימית 26

שלום ד״ר. אשמח לקבל תשובתך בענייני. עשיתי בדיקת דם לבטא ב4/6/18. טעיתי ביום הביוץ שלי חשבתי תחילה שהינו ב19/5 ולבסוף הסתבר שטעיתי והביוץ התרחש ב24/5. ב 2/6/18 התפתלתי כל הלילה מכאבי ווסת והייתי בטוחה שמקבלת ווסת בבוקר. לא קיבלתי ובצעתי בדיקת בטא אתמול. האם לאור הנסיבות שהביוץ שלי התרחש ב23/5/18 עדיין יש סבירות להריון? בהנחה וההשתרשות התרחשה במוצאי שבת האחרון האם בדיקת דם לאיתור בטא יומיים לאחר מכן אמורה לגלות ? תודה רבה!

12/06/2018 | 17:38 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

שלום יקירתי, מוכרח להודות שלקח לי כמה שניות טובות כדי להתאפס על המחזור שלך, למרות שעם כל נסיונות הדיוק זה לא כל כך משמעותי, אני מזכיר לך שאנחנו מנהלי הריון לפי וסת אחרונה ואיחור...אני משער שהבטא היה שלילי ובינתיים עד שקיבלו אותי לפורום עבר שבוע אז עכשיו בטוח תוכלי לעשות בדיקה ולעדכן...שיהיה בהצלחה ומקווה שתהיה תוצאה חיובית

מנהלי פורום הריון ולידה