האם עליית בטא תקינה?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/03/2018 | 18:48 | מאת: יסמין

שלום, אני בתחילת הריון. לפי הווסת האחרונה אמורה להיות בשבוע 8, אך יודעת (מהרגשה) שהביוץ שלי היה מאוחר יחסית, כשלושה שבועות אחרי. בתחילת שבוע 7 לא ראו דופק אצל העובר וקיימת שאלה האם ההריון תקין. אני מחכה שבועיים לבדיקת הסונר הבאה, ועושה בדיקות בטא ואלו הן התוצאות: ב12.2- 70 ב18.2- 623 ב4.3- 4264 ב7.3- 6381 האם ניתן להגיד שערכי הבטא אינם תקינים?...

14/03/2018 | 22:58 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. אם רואים הריון באולטרהסאונד בדיקת בטא לא רלוונטית לגבי אולטרהסאונד, במידה ותוך שבועיים מאז שנצפה שק הריון בבדיקת אולטרהסאונד אין עובר אם דופק מדובר בהריון לא תקין. תמשיכי מעקב רופא נשים מטפל. תרגישי טוב.

מנהלי פורום הריון ולידה