בדיקת תחילת הריון שבוע 5+6

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

06/03/2018 | 08:32 | מאת: לילושש

היי , אני שבוע 5+6 , עד כה התסמינים שאני מרגישה הם עייפות לכאבי חזה , למרות שלכמה ימים הרגשתי בחילות קלות. קבעתי תור לרופא באמצע שבוע 7 אחרי שעשיתי בדיקות הריון ודם. שאלתי מס' פעמים אם לא צריך להגיע לפניי לבדוק שיש שק , ואמרו לי שאין צורך אלא בדיקה ראשונה זה בדיקת דופק. האם זה נכון ? האם התסמינים תקינים ?

14/03/2018 | 23:01 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. אם בדיקת הריון חיובית אז את בהריון, זה לא משנה מה את מרגישה. בדיקת דופק בדרך כלל עושים בשבוע 8 אלא אם כן יש תלונות על דימום או כאבי בטן. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה