טיפול שיננית בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/02/2018 | 22:52 | מאת: דנה

שלום אני בשבוע 19 להריון עברתי היום טיפול אצל שיננית שידוע לי שמומלץ במהלך ההריון עדכנתי אותה שאני בהריון וביקשתי לא לעשות פלואוריד בסוף הטיפול מחשש לחשיפה לחומר. לאחר ניקוי האבנית היא עשתה לי פוליש לשיניים להסרת כתמים - לא הלבנה אלא הפוליש הסטנדרטי ששינית עושה. היא אמרה שמותר בהריון עכשיו אני מתחילה לחשוש שאולי אסור? יש לציין שלאחר הטיפול שטפתי היטב את הפה ולא הייה צורך להישאר עם החומר. אשמח לתשובה תודה

17/02/2018 | 11:58 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. טיפול שיניים בהריון צריך לבצע בהתאם להמלצות רופא שיניים. מדובר בטיפולים הכרחיים ולא מניעתים. תרגישי טוב.

מנהלי פורום הריון ולידה