דאגה בקשר לתוצאות העמסת סוכר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/02/2018 | 14:12 | מאת: רונית

ד"ר קוסטין שלום רב. בתי עשתה בדיקת חמישים גרם העמסת סוכר בחודש השביעי להריונה. זה הריון שני. התוצאה 140. בדרך כלל הסוכר שלה תקין ב"ה. אמרו לה עכשיו לעשות שוב העמסה מחר של 100 גרם. היא אמרה לי שזמן האחרון היא אכלה הרבה עוגות וכו'. היא דואגת מזה מאוד. האם יש לך מילת עידוד בעזרת ה'? תודה רבה רונית

11/02/2018 | 22:38 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. היא אוכלת יותר בגלל שהיא בהריון... אין סימני סכרת הריון אצל אישה, בדרך כלל זה מתבטא בעובר גדול. לאחר בדיקת 100 אפשר לשלול סכרת הריון. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה