כמה שאלות אשמח למענה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/02/2018 | 19:44 | מאת: אורנית

שלום רב, לאחר איחור גדול במחזור ו2 בדיקות ביתיות שהראו הריון חיובי. בדקתי במחשבון הריון שהראה שאני בשבוע 7+6. טרם הייתי אצל רופא נשים. אני בכללי חרדה מאוד מהשירות ונמנעת כמה שיותר. הייתי שמחה אם תוכל בבקשה להגיד לי אם כבר עכשיו עליי ללכת לבדיקה ראשונה והאם תוכל בבקשה לספר לי מה ההליך של הבדיקה הראשונה כדי שאגיע מוכנה נפשית וזה יקל עליי מעט את החרדות?

03/02/2018 | 21:58 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. מקובל לפנות לבדיקת רופא נשים בתחילת ההריון לבדיקה וקבלת הסבר על מעקב הריון. הכי טוב לפנות בשבוע 8. הרופא אמור לבצע בדיקת אולטרסאונד או לתת הפניה למכון, להסביר לך על מעקב ההריון ועל הבדיקות שצריך לבצע במהלך ההריון. הבדיקה היא לא מלחיצה. אני ממליץ לך לפנות לבדיקץ רופא נשים מטפל בהקדם בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה