אסתמה ואלרגיה לאבק- בת 28

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/12/2017 | 13:44 | מאת: שני

שלום רב, אני בת 28 עם אסתמה ואלרגיה לאבק. אני מטופלת באופן יום יומי ע"י רלבר 92/22 (שאיפה אחת בבוקר), דסלורטדין (כדור אחד לפני השינה) ותרסיס פליקסונז (פעם ביום, לחיצה בכל נחיר). אשמח לדעת האם אוכל להמשיך להשתמש בתרופות אלו גם במהלך ההריון? אילו תרופות מסכנות את העובר? האם ישנן תרופות אחרות שמומלצות בזמן ההריון? תודה

16/12/2017 | 21:53 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. רופא ראיות שמטפל באסטמה שלך יכול לעזור לך. לכן אני ממליץ לך לפנות ליעוץ רופא ריאות. או לפנות למרפאה טרטולוגית, יש בכל בית חולים ציבורי, תל השומר למשל. אפשר גם לפנות בטלפון. בבית חולים אסף הרופא זה נקראה הריוןפון. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה