שאלה בנוגע לבדיקת דיקור מי שפיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/12/2017 | 10:07 | מאת: אינה

בוקר טוב, אני מעונינת לעשות בדיקת דיקור מי שפיר. ב 20/12 אהיה בשבוע 18 ו 4 ימים. ב 29/01 אנחנו נוסעים לחול (אהיה בשבוע 19 ו 5 ימים). האם כדאי לחכות אחרי נסיעה לחול ? ולא לנסוע לחול שבוע אחרי הבדיקה? תודה!

04/12/2017 | 11:47 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. אני מבין שזה 9 ימים לאחר הדיקור. דיקור מי שפיר כדי לבצע כמה שיות מוקדם. גם לתוצאות של הבדיקה לוקח 14 ימים וצריך לקבל אותם עד שבוע 23-24. בעיקר אם יש סיבוכים לאחר דיקור מי שפיר אז זה קורה ב3-5 ימים הראשונים ונדיר מאוד שזה קורה לאחר 7 ימים. מצד שני מדובר בפעולה מאוד רגישה וכל תלונה לאחר הפעולה יגרום לך לחשוש שקרה מהשהו להריון ולא יהיה לך מקום לפנות לבדיקה בו"ל. שיהיה לך בהצלחה.

04/12/2017 | 14:19 | מאת: אינה

תודה רבה על התשובה המהירה! האופציה השניה זה לעשות ב 10/01. כאשר אהיה בשבוע 21 ו4 ימים. האם זה מאוחר לדעתך? או עדיין בגבול הסביר? תודה רבה!

16/12/2017 | 22:55 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

זה גבולי כי צריך לחכות לתשובה לפחות שבועיים

מנהלי פורום הריון ולידה