לגבי שוקולדים ורטבים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/11/2017 | 10:02 | מאת: איב

אני כבר מבולבלת. שוקולד עם קרם אגוזים לדוגמא של עלית. שוקולוד עם קרם תות וטובלרון לדוגמא שהם מוצרים קנויים אפשר לאכול בהריון? רשום שיש ביצים אבל ממה שקנוי בחברות מסחריות זה ביצים מפוסטרות זה בטוח לאכילה? ושאלה נוספת אני אוכלת הרבה בארומה רוטב וינגרט אפשרי בהריון? ורוטב אלף פיים שלהם הוא גם מפוסטר ובטוח או שיש סיכונים לאכילה?

18/11/2017 | 11:56 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. לשאלות שלך אני יכול לענות רק באופן כללי. יש לאכול בהריון אוכל שעבר עיבוד כמו שצריך, קנוי במקומות שנמצאים בהשגחה ובקרה של גורמים מדיניים הרלוונטים ומבושל היטב. תרגישי טוב ובהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה