אנמיה והריון ובדיקות נוספות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/11/2017 | 12:27 | מאת: בנימין

שלום. מבדיקת דם לאשתי עולה כי היא סובלת מאנמיה קלה. אם היא תכנס להיריון האם זה מסכן את העובר והתפתחותו? והאם קיימות בדיקות מקדימות לבדיקת תקינות התפתחות העובר?

18/11/2017 | 12:13 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. ההמלצות הן מאוד פשוטות. צריך לעשות בירור של אנמיה, לאבחן סיבה ולטפל. לגבי הריון, הכל יחסי... נשים נכנסות להריון גם עם מחלות כרוניות ולא קורה כלום. צריך לעשות הערכה טובה לפני הריון, לעשות מעקב צמוד בהריון ולטבל בבעיה במלך הריון. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה