שבוע 6+1 הכתמות חומות..שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/11/2017 | 20:38 | מאת: אני אני

שלום..שבוע 6+1. קרישיות יתר מטופלת בקלקסן 40. היום כאבי בטן דמויי כאבי מחזור בליווי הכתמות חומות. על התחתון או בניגוב. באולטראסונד שבוצע היום נצפה שק עובר ושק חלבון, לא נראה דופק. נאמר שתקין לשלב ההריון. עם זאת אציין שלפני 9 ימים בטא הייתה 2700. האם אכן תקין? האם צריך לעקוב? מתי לגשת לבדיקת אולטראסונד נוספת?

18/11/2017 | 11:58 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. יש לחזור על בדיקות אולטרסאונד תוך 7 ימים מהבדיקה הראשונה שנצפה שק הריון בחלל הרחם. צריך לראות כבר עובר עם דופק. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה