בדיקת אולטרסאונד שבוע 5

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/11/2017 | 15:18 | מאת: שרון

שלום אתמול חשתי כאבים בבטן תחתונה ונגשתי למוקד נשים שם בוצע אולטרסאונד. אני בשבוע 5+0 וראו שק 4 ממ. האם תקין לשלב? בנוסף נצפתה ציסטה 5*4 סמ. גופיף נצפה בצד השני. האם הציסטה מסכנת את ההריוו? האם מכך הכאבים? אציין שמדובר בהריון אחרי הזרעה

15/11/2017 | 12:31 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. בשבוע 5 ניתן לראות באולטרסאונד שק הריון. דופק עוברי אפשר משבוע 6. לכן תפני לבדיקת אולורסאונד בעוד שבוע. בהחלט כאבי בטן יכלות להיות בשל גופיף צהוב - תפקידו לתמוך בהריון עד שהשליה מתחילה לתפקד והוא לא מסכן את ההריון. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה