שאלה לגבי חיסון אנטי די כאשר רמת הנוגדנים נמוכה ובלתי ניתנת לכימות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/10/2017 | 12:04 | מאת: מיכל

שלום, אני בשבוע 29+5 להריון. חיסון אנטי די ניתן לי בשבוע 18 לאחר דיקור מי שפיר וזה היה ב 11.8.17. בדיקה להימצאות נוגדנים שביצעתי ב 27/9/17 היתה חיובית בכייל 1:2 וקיבלתי הנחיה לבדוק שוב. בדיקה נוספת שביצעתי ב 22/10/17 שוב היתה חיובית אבל במינון נמוך שאינו ניתן לכימות ושוב נאמר לי ע"י הרופא לבדוק רק עוד שבועיים מהיום ורק כשיהיה שלילי אוכל להתחסן. רציתי לוודא שזה לא יהיה כבר מסוכן מידי, כי הבדיקה תהיה רק עוד שבועיים בשבוע 32, כך שהחיסון לכל המוקדם יינתן לי בסוף שבוע 33, זה לא מאוחר מידי? בנוסף, ניתן לקבל חיסון אנטי די ביום שמתחסנים בשעלת? תודה רבה

07/11/2017 | 23:52 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום אין צורך לחכות ממליץ לך כבר עכשיו לקבל אנטי די שוב.

מנהלי פורום הריון ולידה