בדיקת בטא האם קיים הריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/10/2017 | 17:43 | מאת: אושר

שלום רב, ביצעתי היום בבוקר בדיקת בטא (שבוע לפני הופעת הווסת מקבלת וסת באופן סדיר) התוצאה הייתה 7> מה זה אומר? חשוב לציין שבטני תופחת ונראת כבטן הריונית.. יכול להיות מצב של הריון ווסת בו זמנית? אשמח לתשובה ולהמלצות מה עלי לעשות תודה רבה תבורכו

23/10/2017 | 00:21 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. אם בדיקת הריון שלילית בדם עדיין לא מקבלים תשובה של 0 ,זה בדרך כלל או פחות מ5 או 7 תלוי במעבדה. לכן נראה שאת לא בהריון למרות התחושות. אם תוך שבוע לא תקבלי וסת ממליץ לך לחזור על בדיקת בטא. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה