הרגשת ראש העובר שבוע 17+3

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/10/2017 | 22:23 | מאת: לילך

שלום אני בהריון שני שבוע 17+3, תנועות עובר התחלתי להרגיש בשבוע 16. היום הרגשתי תנועת עובר שמתי יד על הבטן מיששתי קצת ונראה לי שזה הראש של העובר, הרגשה של משהו עגול. את האגן הרגשתי לפני כמה ימים והראש מרגיש יותר קטן . שאלות: 1. האם הגיוני להרגיש ראש של עובר בצורה כזאת? 2ץ האם יש במישוש כזה סיכון מסוים לעובר כי הרי כשתינוק נולד אסור לגעת בראש? תודה

15/10/2017 | 22:08 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. מה שהרגשת זה רחם בתך הבטן. רחם עדיין קטן ונמצא בגובה בין הטבור ועצמות האגן. העובר נמצא בתוך הרחם והרגיש את הראש שלו לא אפשרי בשלב הה. אם יש לך ספק תפני לרופא המטפל בבקשה.

16/10/2017 | 09:33 | מאת: לילך

תודה על התשובה, אז בעצם זה היה תזוזות של\ בתוך הרחם? כי לפעמים אני גם רואה שהפופיק שלי זז ואני לא מבינה מאיפה זה מגיע.....

21/10/2017 | 13:08 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

בשבועות האלה עדיין לא מרגישים תנועות העובר.

מנהלי פורום הריון ולידה