חיסון אנטי D לאחר הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

06/09/2017 | 12:43 | מאת: dkmg

שלום, אני בעלת סוג דם O- ועברתי הפלה טבעית בשבוע 6 בערך. רציתי לדעת כיצד קובעים אם ומתי צריך לעשות את החיסון אנטי D? עברו בערך שבועיים מאז הדימומים של ההפלה(שנמשכו כמה ימים), האם יש טעם לעשות את החיסון? ואם לא עשיתי עד עכשיו, מה ניתן לעשות כדי שהעובר הבא לא יפתח מחלה? תודה מראש,

10/09/2017 | 11:33 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

צריך לקבל לאחר הפלה מיד. אם יש דימומים אז כדי לקבל קודם עם הופעת הדימום. אם הכל סביב כמה ימים אז מספיק זריקה אחת של 300 MG

מנהלי פורום הריון ולידה