זיהוי המין בשקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/09/2017 | 21:47 | מאת: ורד

שלום רב היום עשיתי בדיקת שקיפות עורפית בשבוע 11+6 והרופא שבדק אותי אמר בתחילת הבדיקה שרוב הסיכויים שזו בת ובסיום הבדיקה אמר שהתחרט ושזה בן. מה הסיכוי שהתשובה שלו היא לא מוטעית? האם הוא יכול לדעת בוודאות את מין העובר בשלב כזה של ההריין? שאלה נוספת- אני חוששת לצבוע את השיער מחשש לפגיעה בעובר. האם יש מקום לדאגה? מתי אפשר בבטחה לצבוע? תודה, ורד

04/09/2017 | 02:04 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

1. זיהוי מין העובר בשקיפות עורפית תלוי בבודק עד 80%. תמתיני בסבלנות לסק"מ מוקדמת איפה ניתן לקבוע ב100% 2. לא ממולץ לבצע צבעת שיער בהריון

מנהלי פורום הריון ולידה