לכלוך מטריד בטבור בהריון.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/08/2017 | 20:08 | מאת: שני

היי אני בשבוע 20 ויש לי לכלוך בטבור שמרגיש כמו גוש קליפה . ניסיתי להוציא אותו בכל דרך אפשרית ולא הצלחתי והרופא אמר לי שעדיף לא לגעת.. אבל זה ממש מפריע לי אז ניסיתי שוב והפעם הצלחתי אפילו לתפוס אותו עם פינצטה וכשהתחלתי למשוך זה היה ממש מלחיץ, זה היה נראה כאילו הלכלוך מחובר לתוך תוכו של הטבור. חשוב לציין שאני מנקה את הטבור כל הזמן והלכלוך המוזר הזה הופיע רק לאחרונה. השאלה היא אם אני יכולה למשוך אותו ללא חשש?

04/09/2017 | 02:21 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

קשה לתת לך המלצה ללא בדיקה. אם רופא נשים לא נותן לך תשובה תפני לרופא כירורג.

מנהלי פורום הריון ולידה