שאלה דחופה בנוגע למחזורררר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/08/2017 | 18:53 | מאת: אנומימית

בתאריך ה 16.6.17 קיבלתי מחזור והיו ממש כאבים סחרחורת... המחזור שלי סדיר והוא מופיע כל 30 יום והיום הוא הקדים לי בעשרה ימים במקום לקבל ב 14 לחודש באוגוסט קיבלתי ב 5 לאוגוסט צריך לבדוק את זה? כי אני עם תרופה נגד דלקת לאסמה של העור

06/08/2017 | 18:17 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. תמיד יש שינויים באורך המחזור, אם זה חד פעמים אז לא קריטי. אבל, צריך לבדוק שאת לא בהריון ולהמשיך להיות במעקב רופא נשים מטפל - לפחות פעם בשנה. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה