בטא בתחילת הריון-שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/08/2017 | 16:09 | מאת: דלית

היי, המחזור האחרון שלי היה ב-28.6.2017 בבדיקת ביתית התגלה הריון ובבדיקת דם ביום 31.7.2017 התקבלה תוצאת בטא של 162. האם מדובר בבטא נמוכה יחסית לנתונים? האם יש סיבה לדאגה? תודה!

14/08/2017 | 01:35 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. על סמך בדיקת בטא 1 לא ניתן לקבוע שום דבר. וזה גם לא כל כך קשור לשבוע הריון כי לפעמים יש הפרעות במחזור דווקא בחודש הזה - ביעוץ מאורח וכלו... יש לחזור על הבדיקה ולבדוק האם יש עליה תקינה או לא. עליה תקינה זה הכפלה כל יומים. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה