טיפול בוירוס לאישה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/07/2017 | 10:16 | מאת: סילבה פאר

מה קורה לאישה בהריון שנדבקה בוירוס של שילשולים והקאות מה צריך לעשות?

29/07/2017 | 22:42 | מאת: סרגיי קוסטין

שלום. צריך מנוחה וטיפול תומך, אוכל עוצר שלשולים ושתיה מרובה. במידה ויש כאבי בטן שלא עוברים חום גבוה צריך לפנות לבדיקת רופא נשים. וגם אם האישה לא מצליחה לשתות ומקיאה כל הזמן צריך לפנות לשקילת טיפול דרך הווריד. ובכלל בכל ספק לפנות לבדיקת רופא, לאישה בהריון תהליך החלמה יכול לקחת זמן יותר מהרגיל. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה