אולטראסאונד שבוע 10?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/07/2017 | 19:26 | מאת: NOT_FOUND

האם יש מצב לראות דופק בשבוע עשירי? עשיתי us ראשון בשבןע 8 רופא היה פסימי מאוד דבר שהלחיץ אותי.... אמר שנראה כמו שבוע 5 -6 ראה שק הריון שק חלבון ללא קוטב עוברי ושלח לבדיקה נוספת שתהיה בראשון הקרוב מהבחינה גופנית לא מרגישה שום שינוי אין בחילות הקאות רק עייפות עצבנות ונפיחות אשמח לתשובה תודה רבה

26/07/2017 | 20:36 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. בשבוע 10 כן רואים דופק עוברי, למעשה כבר משבוע 6 ניתן לראות דופק עוברי בבדיקת אולטרסאונד בגישה נרתיקית. אבל השאלה היא באיזה שבוע את נמצאת... לפעמים יש עיכוב בביוץ ואז האישה נמצאת בשבוע צעיר יותר, לכן מאוד חשוב להמשיך מעקב בדיקת אולטרסאונד. יכול להיות את במאת בשבוע 5-6 ועוד שבוע אפשר לראות דופק עוברי. במידה ובבדיקת אולטרסאונד ראשון רואים שק הריון ושק חלמון נהוג להמתין לפחות 10-14 ימים עד שקובעים שהריון לא תקין אם עדיין לא נצפה דופק עוברי. ממליץ לך לחזור על בדיקת אולטרסאונד בעוד שבוע לפחות. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה