האם מותר מחטב בהריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/07/2017 | 15:37 | מאת: אפי

אחותי מתחתנת בעוד כחודש וחצי ואני בתחילת ההריון (שבוע 9) האם מותר ללבוש מחטב לכמה רק לכמה שעות של החתונה.. לא בא לי על מבטים ושאלות של האורחים האם יש סכנה לעובר? ואם מותר יש משהו שעליי לבחון לפני השימוש במחטב

25/07/2017 | 07:22 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. לשאלה שאת שואלת אין תשובה בספר לרפואה... אבל שכל ישר אומר שלא תהיה בעיה. בשבועות המוקדמים של ההריון נמצא עמוק ברחם ובאגן ורק בשבוע 12 רחם יוצא מהאגן. לכן אני לא ממליץ אבל גם לא אוסר. שהיה לך בהצלחה. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה