אין מחזור ואין היריון מה זה?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/07/2017 | 18:08 | מאת: מילה

שלום, אני ובעלי מנסים 3 חודשים אחרונים להיכנס להיריון . אני אחרי שנה של גלולות שלפני ואחרי הגלולות המחזור תמיד היה מסודר 28 יום כמו שעון. לפני חודש המחזור הגיע בזמן אבל היה חלש מאוד ונמשך 3 ימים בלבד והחודש הוא מאחר בנתיים בחמישה ימים . עשיתי בדיקת היריון ביתית - שלילי. גם בדיקת דם לגילוי היריון שלילי. מה יכולה להיות הסיבה שהמחזור פתאום משתבש בחודשיים האחרונים ודווקא כשמנסים להיכנס להיריון? האם יש סיבה להילחץ? תודה

24/07/2017 | 02:10 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. אין סיבה להילחץ. יש כמה וכמה סיבות, בעיקר בנאליות. אם לא תקבלי תוך שבוע תבדקי שוב הריון ותפני לרופא נשים מטפל. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה