גרידה מחזור ואיחור במחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/07/2017 | 21:09 | מאת: לולו

שלום רב, ב-25/5 עברתי גרידה (שבוע 9) לא היה דופק לעובר. ב-20/6 קיבלתי מחזור די מוזר (3 ימים בערך הפרשות כהה). ב3/7 הייתי בביקורת אצל הרופא שביצע את הגרידה עדכן שהרחם נרי ושאני בביוץ. ב22/7 עדיין לא קיבלתי מחזור בצעתי בדיקת הריון ביתית והתוצאה שלילית. מה לעשות? מדוע המחזור מאחר? יש סיכוי להריון?

23/07/2017 | 08:56 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. אם בדיקת הריון שלילית אז העדר מחזור לא בגלל שאת בהריון. כמובן אם הבדיקה שלך תקינה ובדקת כמו שצריך. כדי שיהיה מחזור צריך ביעוץ, לאחר ביעוץ דימום אמור להיות תוך שבועיים. לאחר גרידה לוקח זמן עד שזה קורה עד כמה חודשים. כנראה הרופא שלך ראה סימני ביועץ שלא היו ממש. ממליץ לך לחזור לבדיקת רופא נשים מטפל לבדיקה גניקווגית וגם לבצע בדיקת הריון בדם. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה