אפידורל - המשך

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/03/2005 | 23:04 | מאת: נועה

שלום תודה לתשובך המהירה. שאלתי הייתה בנוגע לבדיקת דם לפני קבלת אפידורל. ושאלתי הנוספת: האם ממולץ לבצע כעת (שבוע 37) בדיקת דם וזה יועיל בקיצור משך ההמתנה לקבלת האפידורל?

28/03/2005 | 08:46 | מאת: דר' יובל יפת

סלחי לי אך אני חושב שהייתי מאד ברור. אכתוב שובף בדיקת הדם תקפה ל 3-4 שבועות. אם לא תלדי בתוך הזמן מהבדיקה, עליך לחזור על הבדיקה. אם תגיעי לחדר לידה עם בדיקה לא עדכנית, יבצעו שם בדיקה, ולא תקבלי אפידורל עד שתתקבל תוצאה, וזה לוקח כ 1-2 שעות בד"כ. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה