עוברית על הבטן שבוע 22

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/07/2017 | 14:55 | מאת: עינת

שלום הייתה לי היום בדיקה והעוברית שוכבת על הבטן. זה תקין? בחיים לא שמעתי על עובר ששוכב על הבטן

05/07/2017 | 14:41 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. תקין, שוכב על הבטן, או על גב. אולי הכוונה שהעובר מסובב עם הבטן כלפי מטה וגב למלה. ברחם עוברים נמצאים עם גפיים מכופפים לכן הוא לא יכולל ממש לשכב על הבטן לא סתם כאשר אנחנו שוכבים עם רגליים מכופפים כלפי בטן וידיים קרובים לבית חזה - תנוחת עובר. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה