אולרסאונד בהריון בשבוע 8

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/06/2017 | 19:52 | מאת: חוה

שלום, אני בהריון ב"ה, בשבוע 8+. היום עשיתי אולטסאונד, והטכנאית אמרה שיש ממצא צלול בבטן העובר, וזה נראה לה בדרכי השתן. מה המשמעות של זה?

30/06/2017 | 20:26 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום, חוה לא ברור מה התכוונה הטכנאית. בשבוע 8 המטרה של בדיקת אולטרסאונד היא לבדוק גודל העובר - האם זה מתאים לשבוע ודופק. מערכת השתן מתפתחת בשבועות מאוחרים יותר. תפני לרופא נשים מטפל למעקב הריון כמקובל. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה