שעלת - חיסון בעת ההריון מה הסיכונים?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/06/2017 | 10:22 | מאת: סיוון

שלום רב לא ברור לי כיצד לנהוג בנושא החיסון נגד שעלת. מה הסיכונים? האם יש הבדלים בסיכונים בין הריון רגיל לבין הפרייה? בתודה

30/06/2017 | 20:29 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום, סיון חיסון שעלת מומלץ לקבל בין שבועות 28 ל36 בכל הריון. זאת ההמלצה של משרד הבריאות. אין הבדל בין הריון ספונטאני להפריה. אין סיכון להריון, סיכונים כמו כל חיסון שקיבלת עד כה בעיקר תגובה אלרגית פאשרית. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה