עלייה איטית ברמות hcg

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/06/2017 | 13:40 | מאת: אורה

שלום רב, אתמול עשיתי בדיקת hcg ויצא לי 11283.8. היום עשיתי שוב ויצא 12524. האם זוהי עלייה איטית מדי? מה יכול לגרום לכך? תודה מראש

09/06/2017 | 20:09 | מאת: סרגיי קוסטין

שלום, אורה לא כתב באיזה שבוע את בהריון, האם בוצעה בדיקת אולטרסאונד. כאשר רמת בטא (HCG) 11283 צריך לראות בבדיקת אולטרסאונד הריון בחלל הרחם ולמעשה המשך מעקב תקינות של הריון עושים לפי בדיקת אולטרסאונד. בתחילת ההריון רמת בטא מכפילה את עצמה כל יומים אך בהמשך העליה הופכת לאיטית יותר. ממליץ לפנות לרופא נשים מטפל להמשך מעקב וביצוע אולטרסאונד מיילדותי. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה