האם יתכן שאני בהריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/06/2017 | 23:48 | מאת: שיר

שלום לפי מס' בדיקות ביתיות אני בהריון, לפי חישוב מחזור אחרון אני בשבוע 6. כבר שבוע שיש לי סימני דימום (כהים) קלים והיום היה קצת יותר דימום ויותר בהיר. גם היום ביצעתי בדיקה ביתית ולפי הבדיקה אני בהריון. האם יתכן שאני בהריון למרות הדימום? האם יתכן שאני לא בהריון אבל לא קיבלתי ממש מחזור רגיל? יש לי תור לרופא רק עוד שבוע... ובינתיים לא יודעת כל כך מה קורה איתי. אודה לתגובתך בברכה שיר

02/06/2017 | 12:52 | מאת: סרגיי קוסטין

שלום, שיר אם בדיקת שתן להריון חיובית אז את בהריון. מה שיש לך זה דימום של תחילת הריון. זה יכול להיות התחלה של הפלה ספונטאנית אך גם יכול להיות בהריון תקין. 40% מהריונות תקינים מדדים בהתחלה. אם הדימום התחזק אז צריך לפנות לבדיקת רופא נשים בדחיפות, אם לא אז להקדים תור לרופא נשים. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

04/06/2017 | 21:23 | מאת: שיר

אם זה דימום של תחילת הריון, כמה זמן זה בד"כ עלול להיות בהתחשב בזה שזה תקין?

04/06/2017 | 21:24 | מאת: שיר

אם זה דימום של תחילת הריון, כמה זמן זה עלול להמשך (אם הכל תקין)?

05/06/2017 | 00:55 | מאת: סרגיי קוסטין

אין כזאת הגדרה, בטרימסטר ראשון (עד שבוע 14) האישה יכולה לדמם הרבה זמן גם בהריון התקין... צריך לבצע בדיקת אולטרסאונד ואם עובר מתאים לשבוע עם דופק תקין סבירות להפלה נמוכה מאוד.

05/06/2017 | 20:48 | מאת: שיר

תודה רבה

מנהלי פורום הריון ולידה