מרחצאות בהריון..........

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/05/2017 | 23:45 | מאת: חן

האם בהריון מותר לי להיכנס למרחצאות הללו? שים לב שיש שם 3 איזורים שונים...http://www.romania360.co.il/מרחצאות-טרמי-בוקרשט/

26/05/2017 | 20:39 | מאת: סרגיי קוסטין

שלום, חן מותר בהריון להיכנס למקורות מים פתוחים ובריכות. יותר מזה לצערי לא אוכל לעזור לך, אם זה במסגרת מוסד רפואי אז את יכולה להתייעץ עם רופא מקומי. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחר שמיר (אסף הרופא לשעבר)

27/05/2017 | 01:22 | מאת: חן

מדובר שם על בריכה מחוממת 33 מעלות. זאת השאלה....

28/05/2017 | 21:25 | מאת: סרגיי קוסטין

מים חמים עלולים להזיק. לטמפרטורת המים ישנה חשיבות רבה. מים חמים מדי עלולים להעלות את חום הגוף, וכיום ידוע כי חום גוף גבוה עלול לפגוע בעובר ואף לגרום למומים (זו גם הסיבה לכך שמומלץ ליטול תרופות להורדת חום בהריון על פי הצורך). אין הגדרה מדויקת מה זה מים חמים, וגם הנושא לא נחקר כי אין לזה צורך רפואי ממש, כל המידע הוא על פי דיווחים פרטנים ומסכנות כלליות. לכן אני ממליץ לך להמנע מכניסה למקורות המים החמים מכל סוג. עדיין אפשר להתיעץ עם הרופאים המקומים, אולי יש להם מידע עדכני בנושא.

מנהלי פורום הריון ולידה