עשיתי תנועה חדה ומהירה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/05/2017 | 22:21 | מאת: ירדן

שלום ד"ר קוסטין. שבוע 6. הערב ישבתי על שרפרף נמוך ותוך כדי דיברתי בטלפון והתקדמתי קדימה תוך כדי שאני ישובה עליו. התקדמתי מהר תוך תנועה מאוד מאוד חדה ומהירה וממש הרגשתי איך כל הבטן מתהפכת פנימה והרגשתי דקירות. האם נגרם נזק לעובר? ומה עלי לעשות כרגע?

25/05/2017 | 08:54 | מאת: סרגיי קוסטין

שלום, ירדן את הפעולה שעשית לא יכולה לגרום נזק לעובר. אבל אם את עדיין תרגישי כאבי בטן אני ממליץ לך לפנות לבדיקת רופא. בברכה, ד"ר קוסטין מחלקת נשים ויולדות בית חולים יצחק שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה