צביעת שיער בהריון בשליש ראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/05/2017 | 20:25 | מאת: רונה

היי אני בשבוע 11 האם מותר לצבוע שיער בשליש הראשון? קראתי בכמה מקומות שלא מומלץ לכן שואלת דעתו של רופא

11/05/2017 | 18:38 | מאת: רונה

למה כולם פה קיבלו תשובות ואני לא? שאלתי שאלה רצינית ביותר ואשמח לתשובה

12/05/2017 | 00:20 | מאת: סרגיי קוסטין

שלום, רונה הנושא של צביעת שיער בהריון לדעתי לא ממש נחקר מבחינה רפואית. ישנן כל מיני השערות ותחזיות המבוססות על מקרים פרטניים או אירועים שקרו, על מנת לתת כיוון מחשבה, אבל לא מדובר בדעה רפואית נחרצת ומקובלת. לדעתי יש להימנע מזה בכל תקופת ההריון. ממליץ לנסות להתייעץ עם המרפאה הטרטולוגית - המרפאה שחוקרת את השפעת התרופות והחומרים מסוכנים על ההריון והעובר. יש למשל בבית חולים אסף הרופא: "הריופון" - מרכז יעוץ תרופתי שירות מידע טלפוני לגבי בטיחות השימוש בתרופות בהריון ובתקופת ההנקה. ​ מספר הטלפון של "היריופון" הוא: 08-9779309 השאירו הודעה ותיענו בהקדם. המרכז פועל בימים א'-ה' בשעות 8:00-14:00 בברכה, ד"ר קוסטין סרגיי מחלקת נשים ויולדות, בית חולים יצחק שמיר (אסף הרופא לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה