כאב מקומי בשד ואדמומיות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/05/2017 | 14:27 | מאת: נעמי

שלום, אני בשבוע 39. לפני יומיים בלילה החל גירוד בתחתית שד שמאל. בבוקר למחרת היה לי כאב מקומי ואדמומיות. אין גוש שם והמקום לא חם. זה כאב מאוד נקודתי. ממה זה עשוי לנבוע והאם יש מה לעשות בשלב מתקדם זה של ההיריון?

11/05/2017 | 11:40 | מאת: סרגיי קוסטין

שלום, נעמי זה כנראה גירוי מקומי באזור, ניתן להשתמש באחת מהמשחות מרגיעות. בכל זאת אני ממליץ לפנות לבדיקת רופא נשים לבדיקה. או לכירורג שד. בברכה, ד"ר קוסטין חטיבת נשים ויולדות, המרכז הרפואי יצחק שמיר (אסה"ר לשעבר)

מנהלי פורום הריון ולידה