וודאות הריון - המשך.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/03/2005 | 22:21 | מאת: עדי

ד"ר יפת שלום, אני כתבתי לך לפני מספר ימים, לגבי וודאות בדיקת שתן מהסוג הטוב,לגילוי הריון,והבעיה היא שרציתי לדעת - האם יכול להיות מצב של הריון למרות שלא מגלים אותו בבדיקת שתן או ב-U.S (לאחר כחמישה ימים איחור) , כיוון שבינתיים יש לי כעשרה ימים איחור במחזור ואני מודאגת מזה. האם יכול להיות מצב שהריון לא יראה בחמישה ימים איחור. בתודה מראש. עדי

28/03/2005 | 08:42 | מאת: דר' יובל יפת

כפי שכבר עניתי, התשובה עדיין כן. ביחוד אם אין הסבר אחר לאיחור. אבל אם כבר את עושה בדיקת דם, בדקי גם רמות הורמונים נוספים פרט להריון: אסטרדיול, פרוגסטרון. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה