טוקסו והריון - שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/04/2017 | 11:50 | מאת: ליטל

שלום לרופאים. אני באמת לא יודעת אם אני מודאגת סתם או שאני כבר איבדתי את זה לגמרי. בת 28 שבוע 22 הריון תקין . לפני שבוע לקחתי את בתי הקטנה לגינה ליד הבית. אציין כי בניגוד למקובל אין שם ארגז חול. אין שם צואה ליד המגלשה והנדנדה. גינה מאוד קטנה. היה לי ביד את הדובי שלה הנחתי אותו על הרצפה ליד המגלשה לדקה או 2. אין שם צואה אבל לפעמים יש חול ואני בטוחה שעוברים שם חתולים אבל מעולם לא ראיתי צואה על המתקנים. אני מניחה שהם עושים בחול כ 4 מטר משם . עבר שבוע ואתמול בטעות נשכבתי על הדובי הזה. ראיתי שם איזה כתם חום בהיר אבל לא היה שום ריח לא של צואה ולא של שתן של חתול. בעבר שכנתי גידלה חתולים ואני יודעת להבחין בריחות. אינני מחוסנת . וגם למיטב זכרוני לא הכנסתי יד לפה ושטפתי את ידיי. גם לאחר שעליתי הביתה וגם אחרי שראיתי את הכתם. מה הסיכוי שזה אכן היה צואה של חתול. במשך שבוע וחצי לא הרחתי כלום בבית שכביכול היה נדבק לדובי. כל דבר גורם לי לפחד מהטפיל הזה ככה שאין לי כוחות נפשיים כבר. אני לא יכולה להשתגע מכל דבר יש לי הרי ילדה לטפל בה בבית. בבדיקה שבוע שעבר יצאה תקינה ועדין איני מחוסנת. מה באמת הסיכוי להידבק כך ? תודה לכם.

26/04/2017 | 18:00 | מאת: ליטל

דוקטור סליחה שכחתי לציין. אותו דובי כביכול היה הרבה זמן באוטו שלי , ולפני זה בבית של ההורים שלי. לא נעים להגיד אבל לא עבר כביסות שנים. וגם היה על הרצפה בבית ובעצם יש סיכוי שהותם הזה כביכול יכול להיות כל דבר אחר בעולם מלבד צואה ועוד של חתול ועוד של חתול נגוע.מה גן ששוב, לא היה כל ריח. אני אבצע בדיקה עוד שבוע וחצי אבל מה עלי לעשות בינתיים? האם.לדעתך. המקצועית יש סיכוי ממש לדאגה?

26/04/2017 | 18:16 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

ראי את התשובה שכתבתי לך ב 18 לאפריל. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה