סיאליס בהריון. השפעה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/03/2017 | 07:16 | מאת: אפרת

היי. אני בשבוע 30. האם יש השפעה כלשהי על העובר וההריון במידה והגבר לוקח סיאליס 5 מ"ג (הכוונה דרך נוזל הזרע)? תודה

24/03/2017 | 11:00 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

לא אמורה להיות השפעה. בכל שאלת חשיפה לחומרים כאלה ואחרים את יכולה להיוועץ באחד המכונים הטרטולוגים: 1. הקו הפתוח בבית החולים אסף הרופא - הקו פעיל בין השעות שמונה בבוקר לשתיים בצהריים וזמין בטלפון מספר 08-9779309. 2. המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי הפועל מטעם משרד הבריאות - הקו פעיל בין הימים ראשון לחמישי בטלפון מספר 02-5082825 בין השעות תשע בבוקר לשלוש אחר הצהריים.

מנהלי פורום הריון ולידה