ערכי בטא בהריון שלאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/03/2017 | 15:00 | מאת: ערכי בטא בהריון שלאחר הפלה

שלום רב, נכנסתי להריון 3 חודשים לאחר הפלה טבעית. בהריון בו הפלתי, בשבוע 4 היה לי ערך בטא של 476. היום עשיתי בדיקה עבור ההריון הנוכחי, שבוע 4+4 וקיבלתי ערך בטא 672. האם זה נחשב לנמוך? בהריון עם הבן שלי היה לי בשבוע 4 ערך של 1400, האם הערך שקיבלתי עכשיו גם עלול להעיד על הפלה קרבה? תודה

24/03/2017 | 10:49 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

זה לא עובד כך. אין ערך ביטא תקין או לא. ערך בודד בשבוע התחלתי לא מסמל כלום. הערך שרשמת בתוך טווח מאוד גדול של הנורמה. באם ערכים עוקבים עולים כראוי אזי ההריון מתפתח. לידיעה אם ההריון מתפתח כראוי בצעי סונר להדגמת דופק בשבוע 6 פלוס מיום קבלת הוסת האחרונה.

מנהלי פורום הריון ולידה