תכשיר נגד יבלות ברגל בהיריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/03/2017 | 01:53 | מאת: יעל

שלום, האם שימוש בפלסטרים נגד יבלות בכפות הרגליים המכילים: Active Ingredient 40% Salicylic Acid Also contains Peanut Oil, Yellow Beeswax, Partially Hydrogenated Wood Rosin, Vegetable Triglyceride, E124 Ponceau 4R E110 Sunset Yellow הוא בסדר במהלך היריון? תודה

14/03/2017 | 07:53 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

לא מכיר איסור על שימוש בפלסטרים בהריון... לגבי נטילה של תרופות וחומרים ניתן לפנות טלפונית למרכזים הטרטולוגים. פרסמתי כאן פעמים מספר את הטלפונים.

מנהלי פורום הריון ולידה