היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/03/2005 | 21:39 | מאת: שרית

שלום! תודה על התשובות המהירות לגבי פנייה למרפאה בשיבא הרופא הפרטי שהלכתי אליו הוא יועץ על של קופת חולים כללית הקופה אליה אני שייכת כך שנראה לי שזה אותו הדבר לא?ועדיין הרופאה לא מסכימה לתת לי אישור אתה עדיין חושב שכדאי לי לפנות לשיבא? ושאלה נוספת האם אני צריכה לחכות עם הניסיונות להרות מכיוון שאני רוצה לעשות את ההיסטרוסקופיה? שוב תודה ושבוע טוב

28/03/2005 | 08:33 | מאת: דר' יובל יפת

כן המתיני כי בצוע ההיסטרוסקופיה הוא בטווח קצר של זמן, ולמעשה לא צריך כלל לעכב אותך. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה