חלבון בשתן בהריון שבוע 18

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/03/2017 | 11:17 | מאת: אושרית

שלום, בת 37. הריון שישי (3 הפלות בשליש הראשון, 2 הריונות ולידה תקינים). שבוע 18. בשתי בדיקות שתן בהפרש של שבוע וחצי זו מזו נצפה חלבון בשתן ברמה של 50mg/Dl. תור לרופאת נשים בעוד כחודש. יש איזשהן המלצות להמשך? (קצת מוקדם לרעלת הריון, לא? מה גם שלחץ הדם תקין ואין תסמינים נוספים) שאלה נוספת- כבר מספר ימים שיש לי מעין דקירות באיזור המפשעה - יכול להיות אחת לכמה דקות או אחת לכמה שעות. תופעה מוכרת?

05/03/2017 | 20:54 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

חלבון בשתן יכול להיות מעוד סיבות פרט לרעלת... אם יש כן תלונות של כאבים ודקירות ראוי לפנות לבדיקה.

מנהלי פורום הריון ולידה