איחור במחזור של 5 ימים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/02/2017 | 08:47 | מאת: רייצ'ל

דר' עירד שלום! קיבלתי מחזור ב-19/01, והחל מאמצע שבוע שעבר התחילו לי כאבים קלים של מחזור שקרב, ומעט הפרשות חומות, אולם הכאבים המשיכו מעט, והמחזור לא מגיע. אתמול- כשההיריון על פניו וודאי- לאור האיחור, עשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית. שאלתי- האם יכול להיות שאני בהיריון חרף תשובה זו? ואם זה לא היריון, אז מה עשויה להיות הסיבה לאיחור זה, אני קצת מודאגת...

20/02/2017 | 17:47 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

אם אינך מקבלת עוד שבוע בצעי שוב תבחין הריון. אם כאבים עזים כמובן לפנות לבדיקה. גם לאשה עם וסת סדיר קבוע לעיתים יש אי סדירויות. תני לזה עוד כמה ימים.

מנהלי פורום הריון ולידה