המשך הריון_ תקינות הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

06/02/2017 | 20:38 | מאת: sozi

שלום ..אני בהריון ..ווסת אחרון ב 12/12/16... עשיתי בדיקת הריון ביתית אחרי האיחור ב 4 ימים ויצאה שלילית.. שבוע אחרי האיחור עשיתי בדיקת דם ויצאה חיובית עם בטא 190.. בביקור הראשון אצל רופאת נשים ב 19/1 היא ראתה שק הריון.. בביקור השני באחרי שבועיים ב 4/2 ראתה שק וחלבון והד עוברי קטן ..אך לדבריה אין דופק וגודל ההריון מתאים לשבוע 6 במקום 7+3.. היא בקשה לחזור עוד שבוע לבדיקת תקינות ההריון אך יש מצב שההריון צעיר..אני מודאגת מאוד תעזרו לי...

06/02/2017 | 20:56 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

לפי וסת אחרון את בשבוע 8 באם הוסת שלך סדיר. כבר אמורים לראות דופק בהנחה ותיארוך ההריון נכון. למען הסר ספק בצעי סונר חוזר בעבור שבוע מיום הסונר שהרופאה שלך ביצעה. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה