האם אני בהריון או לא?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

06/02/2017 | 13:29 | מאת: יובל

עשיתי היום בדיקת דם לגילוי הריון לאחר ששלוש בדיקות ביתיות חזרו חיוביות במשך מספר ימים (חזרו חיוביות אך הפלוס היה מאוד בהיר). בבדיקת הדם יצא לי ש ה HCG הוא 22. האם מדד של 22 נחשב להריון? יש לציין שאם אני אכן בהריון, ההפרייה הייתה לפני 14 יום. ככה שאני אמורה להיות בתחילת השבוע שני. בחלק מהמקומות באינטרנט רשום שמדד של 25 ומעלה מעיד על הריון, ולכן איננו בטוחים האם אני בהריון או לא.

06/02/2017 | 17:03 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

באם לא מקבלת וסת, בצעי בדיקת דם חוזרת ל BHCG בעוד מספר ימים ותראי אם עולה כראוי. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה