האם נראה תקין ?אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/01/2017 | 13:12 | מאת: טלי

שלום מחזור אחרון ב 22.12.16 אתמול 29.1 הייתי בבדיקת רופא היה שק מאוד מאוד קטן יום לאחר מכן בדיקת בטא יצא 883 עד כמה שידוע לי שק רואים רק אחרי בטא 1000 אם זה אתמול ראינו שק והיום זאת התוצאה של הבטא פחות מ 1000 זה אומר שהבטא במגמת ירידה?

30/01/2017 | 18:52 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

לא נכון לומר לפי בדיקה יחידה. או שתבצעי ביטא חוזר ותראי שבעלייה או תבצעי סונר חוזר בעבור שבוע לראות גדילת השק או אף הופעת עובר / שק חלמון.

30/01/2017 | 19:11 | מאת: טלי

אבל בכללי בטא ברמה כזאת ושק הריון קטן זה תקין?ובכלל בבטא כזאת הגיוני שהרופא ראה שק? תודה רבה על התשובה🙏

30/01/2017 | 19:20 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

כמו שעניתי, זה לא נכון לומר באם תקין או לא לפי בדיקה אחת. המכשירים היום לעיתים כבר רואים שק הריון קטן גם בביטא נמוכה מ 1000. תעשי ביטא חוזר בעבור יומיים או סונר חוזר בעבור שבוע ותדעי לאיפה דברים הולכים. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה