שבוע 6+6 נכון ליום הבדיקה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/01/2017 | 19:42 | מאת: מתפללת שהכל בסדר בעזרת השם

שבוע 6+6 מתוקן (לפי הווסת שבוע יותר בדיוק) דופק ברוך השם נצפה והכל ברוך השם מתקדם כמו שצריך!! ובעזרת השם ימשיך כך!! (לאחר איקאקלומין ואוביטרל-אם משנה) באולטראסונד היום: ממצא היפואקוגני היכול להתאים לאיזור דימום במימדים 13*29 ולפני שבועים וחצי 21*4. 1. מה יכולה להיות הסיבה לממצא זה? 2. ממה נובע איזור דימום זה? 3. האם זה מסוכן להתפתחות חס וחלילה!!!!! 4. אמור להעלם לבד? 5.יש הנחיות מיוחדות להתנהלות בשגרה בכדי לא לגרום לא לגדול יותר אלא להתכווץ? יש לציין שנתמכת באוטרוגוסטן 2 בערב פעמים בבוקר. (400 כל פעם) ממש מודאגת אשמח להרגעה

20/01/2017 | 13:00 | מאת: ד"ר קוסטין סרג'

על פניו נראה שמדובר בהריון תקין. מדוב ככל הנרא בהמטומה קטנה אשר נוצרה מדימום בחלל הרחם. בתחילת ההריון תמיד קיים סיכון להפלה אך אם נצפה עובר עם דופק תקין והעובר ממשיך להתפתח לפי שבוע הריון הסיכון מאוד נמוך כ 2%. הממצא הזה אמור להיעלם לבד ללא שום התערבות. דורש רק מעקב רופא מטפל. כמובן אם יתחילו כאבי בטן ודימום יש לפנות לרופא נשים בהקדם. תמשיכי את הטיפול המומלץ ובעזרת השם הכל יהיה בסדר.

מנהלי פורום הריון ולידה