כמה טיפים לבריאות.

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

30/07/2005 | 01:42 | מאת: מירון

שלום חברים כמה טיפים לפני שאני נכנס לישון. 1. על מנת להחלים מהמחלה אתם צריכים דבר ראשון לא להזכיר את המילה "סרטן" תתנו לה כינוי שירמז לנושא, שהיא תהווה התחליף של השם. 2. אל תתיגו את עצמכם כחולים או כמוגבלים{נכים}. 3. אל תתפשרו עם עצמכם ותגידו "טוב אז פעם אחת לא ניקח את התרופה לא נורא"- אסור בשום אופן לוותר לעצמכם. 4. לחזור ללימודים כרגיל בספטמבר וללכת כמה שאתם יכולים. 5. לצאת כמה שיותר. ואם לא לצאת לשבת עם חברים ולדבר על הכל רק לא על המחלה. 6. לא לחשוב על דברים עצובים{אני לא יכול לעשות את זה, אין לי חברים\ החברים צוחקים עלי ויש עוד{מה שעובר על כל חולה}. בעז"ה נוסיף לכם עוד טיפים. שיהיה לילה טוב לכולכם. והמון בריאות

30/07/2005 | 12:20 | מאת: טבי פלד

למירון תודה רבה על הטיפים והעצות למחשב חיובית אני חושב כמוך .זו דרך מעולה להרגיש טוב יותר בברכה טובי

מירון שלום, אתה לא הרבה זמן בפורום ואת תרומתך הרבה ראינו מהר מאוד. תרומה חשובה. כמו של כל אחד אחר שמדבר מהלב. מהניסיון. וכן - גם מהרגש. אני בטוח שהיכולת שלך לא להתפשר עם עצמך, היא הדבר שיוביל אותך להצלחה מלאה בכל תחום, גם במלחמה האישית שלך ואני מקווה שביחד נגיע לרגע הזה. אלון

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות